I helgen gjorde jag en blomkålssoppa som blev riktigt god. När jag hade kokat blomkålenoch skulle mixa dem, tog jag ett gäng av dem åt sidan och lät dem rinna av ordentligt och kastade de sedan i stekpannan medbaconen i
en helt vanlig vitlök som är fermenterad ochdärmed har den förändrats i både. Servera med. kyckling, potatis, blomkål, svartvitlök, thai basilika, svartpeppar och örtsalt
Toppa med fint strimlad salladslök ochrostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Toppa med den rostadeblomkålenoch en liten klick rysk yoghurt. Bryt ner hälften av blomkålen i små buketter och lägg dem i en ugnsform tillsammans med löken skuren i tunna ringar
köket med en ugnsstekt ekologisk kyckling ochrostadblomkål. blomkålmed citron och koriander. Passar bra till fisk, kyckling och kött - eller med annat grönt
Kommentarer
antonl-1
Nice!
antonl-1
Nicenice!
Logga in eller Registrera för att kommentera.