Blomkålsplättar med bacon
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 360 g blomkål

  • 11 msk fiberhusk

  • 12 dl riven ost

  • 11 knippe färsk gräslök

  • 1 salt & peppar

  • 13 msk smör/kokosfett

  • 12 paket bacon, à 140 g
  • 1 salladsblad
  • 1 körsbärstomater 
Riv blomkålen och blanda med ägg, fiberhusk och ost. Finhacka gräslöken och blanda ner. Smaka av med salt och peppar.
  • 1
 Stek i smör eller kokosfett på ­medelstark värme ett par minuter på varje sida.

  • 1 Knaperstek baconen och servera till tillsammans med salladsblad och ­cocktailtomater.

  • 1 Riven blomkål gör ­plättarna matiga och lite knapriga.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.