Blomkålspizza med parmaskinka & mozzarella
Matochbakverkstan
Matochbakverkstan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 små pizzor
  • Semitorkade tomater
  • 12 cocktailtomater
  • 2 msk olivolja
  • 5 kvistar timjan
  • flingsalt
  • 4,5 dl riven blomkål
  • 3,5 dl riven ost
  • 1-2 st ägg
  • 2 krm salt
  • 2 krm malen svartpeppar
  • 2 dl osötad
  • 1 mozzarella
  • 0,5 dl riven parmesanost
  • 8 skivor parmaskinka
  • 1 dl oliver
  • färska basilikablad
  • svartpeppar
  • 8-10 minuter
  • 15-20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.