Tänkte att jag skulle spinna vidare på pizzan och göra carlzone med kalkon men efter jag såg hur liten den var så var den inte värd att kallas carlzone utan det fick bli en pirog i stället
Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater ochmozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
trädgården och sedan nykokta betor med rostade valnötter ochmozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Men, när jag fick med mig typ ett kilo ruccola och ungefär lika mycket mozzarella hem efter ett event jag höll i här för ett tag sedan så tänkte jag att det väl var dags att göra slag i saken
Smaksätt med salt, peppar och balsamvinäger. Lägg på tomatsåsen ochmozzarellaost. Här en med serranoskinka, men den la jag på efter pizzan kommit ur ugnen och ruccola på det
trädgården och sedan nykokta betor med rostade valnötter ochmozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Lägg blomkålssmulet i en skål och tillsätt ägget under omrörning rör så att det inte koagulerar, tillsätt hälften av mozzarellan, parmesanen, örterna, de pressade vitlöksklyftorna , salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.