I med crème fraiche, grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver. Använd gärna lite hackade soltorkadetomater samt smulad fetaost i såsen för att förhöja smaken
Med god smakav citron och soltorkad citron höjer bönröran vilken rätt som helst. Med högt innehåll av långsamma kolhydrater, protein, lösliga fibrer och mineraler kan baljväxter gärna ingå i kosten ofta
Köttfärsgratänger har jag bjudit på förr vid flera tillfällen, men den här gången gjorde jag den lite annorlunda med hjälp av en smaksatt creème fraiche
Smakaavmed kokossocker, balsamvinäger och eventuellt mer salt. Extra effektivt blir lykopenet om tomaterna upphettas, så ät gärna tomatsoppa, ugnsbakade tomater, ugnsbakade körsbärstomatermed mozarella, ketchup (helst utan socker förstås), en smakrik tomat- och paprikaröra och tomatpuré
Mixa alla ingredienser med en stavmixer till en slät sås. I receptet skulle man använda hela soltorkadetomater men jag hade en burk med kräm på soltorkadetomater i kylskåpet som jag använde istället, det fungerade väldigt bra
Men jag skulle göra Schweizerkyckling - vilket är fyllda kycklingfiléer med ost och skinka. Quornfiléer är väldigt smaklösa och tråkiga därför vill jag marinera dem eller lägga ner dem i en god sås
Testade denna gång ett recept av Tommy Myllymäki och Lisa Lemke på kycklingburgare som fått smakavsoltorkadetomater och oliver serverade tillsammans med en basilikadressing
När jag var hemma igen så lagades det en fläskfilégryta medsmakav basilika och soltorkadetomater. Smakaavmed mer salt och peppar och lägg till sist i basilikan
Skiva tomaterna, hacka rödlöken och strimla kasslern. Den borde väl funka att ta hyffsade bilder med. Jag är egentligen inget större fan av paj, men den här är riktigt god och ett gammalt Viktvöktar recept som jag sparat för att jag gillade det så mycket
Blomkålsmosmedsmakav Ajvar Relisch. *Smakaavmed smör och Ajvar relisch philadelphiaost. Men eftersom tiden blev lite knapp för att jag äntligen dammade av sonens wii-platta och körde ett litet pass med wii-fitt
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkadetomater
Har du inte krämen på soltorkadetomater så går det givetvis bra med vanliga soltorkadetomater men den här krämen är riktigt god och smakrik, man behöver inte så mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.