I medbaconetoch fräs till önskad knaprighet. Börja med att steka svampen tillsammans med svartpeppar och salt i en stor stekpanna (gärna teflon) tills att den börjar få färg
Ochmedbacon, tomateroch ost på toppen så vet ju alla att det inte kan bli fel. Istället för klassisk äggstanning att binda ihop allt med (mjölk och ägg) så använder jag ricotta och crème fraiche med äggen
Jag har varit med en kompis i Sundsvall och handlat lite kläder, ätit. Efter en riktig mathelg är det nu vardagsmat som gäller och det är väl bra det så man kan längta till helgen igen
Servera med sallad och pressad potatis. Börja med att smörja en eldfast form. Tillsätt soltorkade tomater, all lök, paprikan, coctailtomaternaoch låt det fräsa ihop
Den här kycklinggratängen är en krämig typ och den är en smula inspirerad av en av våra favoriträtter när det gäller snabblagat, pastasås medbaconoch svamp i
köttfärslimpa medbaconoch svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.