4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda smöret meddillen och den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Men vinegretten meddill och citron mildrar verkligen lakritssmaken. 1/2 dl olivolja, saften från 1/2 citron, 2 tsk flytande honung, 1 tsk rödvinsvinäger, lite fryst dill samt salt och nymalen svartpeppar
Vispa ihop med en gaffel och smaka av med salt, peppar och ev. 1 kycklingfilé per person2 salviabladlite finhackad vitlöksmörsalt och svartpepparBörja med att bryna en sida av filén i smöret. Dressa dem med 1/3 av dressingen och blanda i lite hackad dill. Mittimaten med Jojje 1 citron
Nördar finns inom alla områden), däribland bröd med granatäpplekärnor, äppelrökt bacon och ett rågbröd meddill som jag tagit inspiration ifrån till detta brödet jag gjorde häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.