Blomkålscreme med timjanskokta gulbetor och torkat renkött. Systrarna Brydling. bjuder på ett riktigt gott recept på blomkålskräm med timjanskokta gulbetor och torkat renkött
Det började med att jag satt och bläddrade i Systembolagets tidning "Bolaget". De hade vegetarisk mat som tema och menade att det var riktigt gott och så föreslog de alkoholhaltiga drycker till
Helstekt fläskfilé med blomkålscreme, ruccolapesto, rödvinssås, kantarell och rödlök. Det här är en ganska enkel maträtt som visserligen innehåller en del olika moment men på det stora hela är det inte särskilt avancerat
Måntag… varit en intensiv dag och rätt konstig dag… men snart över tack och lov. Me don’t like Mondays… Kvällens recept tänkte jag i alla fall dela med mig av lite snabbt eftersom jag tyvärr haft lite bloggtorka de senaste dagarna
Helg & hemma mys, jag å maken lagar godmat & njuter att var bara vi två. På fredag är det dateweekend igen och min man har löpande senaste veckan fått ledtrådar till vad vi ska göra
Rester + rester + nykokt pasta = en ny god pastarätt. Jag hade kvar en del av den tryfferade blomkålscrèmen sedan fredagens middag samt en del av de gröna bönorna sedan lördagens middag
Terrin. Klä en mindre form med plastfilm. Koka upp kräftfonden med agar-agar. Blanda övriga ingredienser i en bunke, vänd ner den varma geléblandningen och smaka av med salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.