12 dl
Riven ostSå här gör du Sätt på ugnen på 225 grader. Koka blomkål- och broccoli buketterna i lättsaltat vatten några minuter. Häll av vattnet och lägg buketterna i en smord form. Smält matfettet i en kastrull och rör ner vetemjölet. Tillsätt mjölken sakta under omrörning och låt koka ett par minuter. Salta och peppra. Blanda sedan i ädelosten delad i mindre bitar och den rivna osten. Häll såsen över grönsakerna. Sätt in formen i mitten av ugnen tills den fått fin färg, ca 10-15 minuter Spara recept 5 kom. Skriv ut Dela E-post Pinna 1920
salt och peppar. Koka upp en gryta med lättsaltat vatten och förväll blomkål och purjo. Vispa ihop crème fraiche, mjölk, persilja, salt och peppar, majsstärkelse, pressad vitlök och hälften av osten
skölj och ansa den. Du kan skala stabben med potatisskalare och ta bort den nedersta biten, sedan skivar du stabben tunt och delar kronan i små, halverade buketter
Jag har varit hemma med Måns igår och idag då ha har hosta, snorar och haft feber. Bryn köttfärsen och ha i lök, vitlök, paprika, kryddor, tamarisoja, sambal, tomatpuré och röd pesto och fräs ihop i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.