Jag serverade till lunch en potatissoppamed palsternacka och blomkål. Till denna fanns i små skålar tillbehör som knaperstekt bacon, parmesanost och rostade solroskärnor (solroskärnorna med inspiration från Coop)
färdig, häll den i en stor skål medkokosmjölkenoch blanda den till en grov. och sen gå med den ursäkten till jobbet eller plugget och sen känna sig tvingad
Lite städning och pyssel men också en hel del avkoppling med bokläsning och filmtittande. Blanda ner kokosmjölk, tomatpuré och mango chutney och låt det koka upp
På stående fot komponerade jag ihop den här rätten medkokosmjölkoch hokifilé som basvaror. Servera exempelvis med ris eller quiona och kanske lite frästa frysgrönsaker som sugarsnaps och haricot vertes
Idag blir det en potatissoppamed lök av varierande sorter. Servera soppan med ett gott bröd, eller som jag gjorde idag - tunnbrödsrullar med tabbouleh som blev över igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.