Blomkål- och bönsallad med kapris
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • stort blomkålshuvud
  • 1 haricôts verts
  • 1 söt och stark senap
  • 1 dijonsenap
  • 1 vinäger
  • 1 olivolja
  • 1 salt
  • 1 nymald vitpeppar
  • 1 kapris
  • 1 rökt fisk eller kött1. Ansa blomkålen och dela till små buketter. Ansa bönorna.2. Koka bönorna några minuter och lägg sedan ner blomkålen och låt koka tills blomkålen är nätt och jämnt mjuk. Häll av vattnet och låt rinna av i ett durkslag.Dressing1. Blanda senapssorterna och vinäger. Vispa ner oljan och tillsätt salt, lite nymald peppar och kapris.2. Häll dressingen över de varma grönsakerna.  Ät dem varma eller kalla till rökt fisk eller kött.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.