I kylen hittar jagdito broccoli. Så minns jag plötsligt en jättegod broccolisås som jag fickav den eminenta kokerskan Helena på Föräldrakooperativet Rönnbäret
200g broccolibuketter. 200g broccolibuketter. Detta är en härligt kryddstark grönsakswok. Recept. Jiaoyan chao shuang cai - Sicuanpepparsalt wokade två grönsaker
Vid ungefär halva tiden lägger Du med broccolin att koka med. Blomkål och Broccoli med brödfräs2 blomkålshuvuden, rensade på blast, sköljda och delade på mitten4 broccoli, resnade på blast och sköljda1 röd lök, tärnad4 skivor vitt formbröd, tärnat75 g smör100 g falukorv (eller bacon, men vi hade korv hemma), tärnad1 dl strimlad basilikadijonsenapKoka blomkålen i lättsaltat vatten i cirka 30 minuter. 4 broccoli
Blanda fyst broccoli och blomkål med den smaksatta crème fraichen. Isak fixade det här utan problem, och tack vare att han var kocken så åt han både broccoli och blomkål
Skär blomkål, broccoli och sötpotatis i lagom stora bitar. 1 broccoli. ) 1 blomkålshuvud 1 broccoli. Minneskortet till min systemkameran har pajat, så jag måste köpa ett nytt
Dela blomkålen och broccolin i små buketter. 11 broccolihuvud. 11 blomkålshuvud 1 broccolihuvud 3 dl makaroner (ej snabbmakaroner) 2 msk smör 4 dl crème fraiche 5 dl riven ost 0,5 dl pankoströbröd smör till formen salt, pepparSätt ugnen på 200 grader. Koka upp saltat vatten i en stor kastrull, lägg ned blomkål, broccoli och makaroner, låt allt koka i max 3 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.