Blodpudding
ericasmeny.blogg.se -
ericasmeny.blogg.se -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Blodpudding
  • BLODPUDDING
  • 4 port 1 finhackad gul lök
  • 1 finhackat äpple
  • 50 g finhackad rimmat sidfläsk
  • 3 1/2 dl öl
  • 500 g nötblod
  • 3 1/2 dl grovt rågmjöl
  • 2 msk sirap
  • 1/2 krm malen nejlika
  • 1 krm kryddpeppar, mald
  • 1 tsk mejram
  • 1 krm vitpeppar
  • 1/2 msk salt
  • Stek fläsk, lök och äpple i lite smör.
  • Sila blodet, vispa det med ölen. Vispa rejält.
  • Vispa mer mjöl, kryddor och sirap.
  • 4 port 1 finhackad gul lök
  • 1 finhackat äpple
  • 50 g finhackad rimmat sidfläsk
  • 3 1/2 dl öl
  • 500 g nötblod
  • 3 1/2 dl grovt rågmjöl
  • 2 msk sirap
  • 1/2 krm malen nejlika
  • 1 krm kryddpeppar, mald
  • 1 tsk mejram
  • 1 krm vitpeppar
  • 1/2 msk salt
  • Stek fläsk, lök och äpple i lite smör.
  • Sila blodet, vispa det med ölen. Vispa rejält.
  • Vispa mer mjöl, kryddor och sirap.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.