Blodplättar
ericasmeny.blogg.se -
ericasmeny.blogg.se -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 18 februari 2019
  • Blodplättar
  • 4-6 port
  • 5 dl blod
  • 33 cl lättöl
  • ca
  • 2 dl mjölk
  • 4-5 dl mjöl
  • 1 fint riven gul lök
  • 1-2 krm kryddpeppar
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1/2-1 msk salt
  • 1 ägg Vispa ihop till en slät smet som får svälla 30 -60 min Tycker du smeten är för tjock späd med mera mjölk, tycker du den är för tunn vispar du ner mera mjöl.
  • Stek i smör.
  • Servera med stekt bacon och lingonsylt.
  • Blodplättar
  • 4-6 port
  • 5 dl blod
  • 33 cl lättöl
  • ca
  • 2 dl mjölk
  • 4-5 dl mjöl
  • 1 fint riven gul lök
  • 1-2 krm kryddpeppar
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1/2-1 msk salt
  • 1 ägg Vispa ihop till en slät smet som får svälla 30 -60 min Tycker du smeten är för tjock späd med mera mjölk, tycker du den är för tunn vispar du ner mera mjöl.
  • Stek i smör.
  • Servera med stekt bacon och lingonsylt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.