vegetarisk thaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härliga thailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Vilken saft det blir kan variera beroende på tillgången av frukt och bär, men eftersom att jag har mycket röda vinbär att använda mig av så brukar det bli lite vinbärssaft
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Rösta gärna på mig HÄR och jag blir superglad. Och det blir nog samma visa idag, när det är en utetemp på 25 grader i skuggan får man helt enkelt strunta i att dammråttorna dansar jenka på golvet, att strykhögen snart har vuxit ikapp mig och att fönsterna är så skitiga att man knappt kan se ut igenom dem, det får liksom vänta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.