Lägg ut blinierna på tallrikar och toppa med creme fraiche, hackad rödlök, rom och en dillkvist. Använder du en större stekpanna låter du blinierna svalna och skär sedan ut lagom stora plättar med hjälp av en stansring eller plastburk, exempelvis en sån som det legat skalade kräftstjärtar i
Skeda upp en klick crèmefraiche, kaviar i två färger, lite hackad rödlök och en dillvippa på toppen av plätten och vrid eventuellt ett varv med pepparkvarnen
Toppa medlöjrom, citronpicklad lök och dill. Smaka av med salt. 13 dl crèmefraiche. 1150 g löjrom. Täck degbunken med en bakduk och låt jäsa i cirka 30 minuter. 1Stryk ut crèmefraichen i ett jämnt lager. 1Sätt in pizzorna i ugnen igen och grädda tills crèmefraichen fått färg och blivit gyllenbrun
Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Servera medlöjrom, hackad lök, dill och crèmefraiche. Vispa ihop det med ägg och mjöl. 1löjrom. 1crèmefraiche. 1Servering löjrom hackad lök dill crèmefraicheSmält smöret
4 Våfflor 75 g smör 1 dl mjölk 1 dl bovetemjöl 1 dl vetemjöl 1 ägg 1/2 tsk bakpulver 1 krm salt 1 dl kallt vatten Topping 1 rödlök 2 dl crèmefraiche 80 g löjrom nymalen svartpeppar dillvippor Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.