Fördela purjolök, tomater och dill över korven. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 5 dl pepparrot färskriven Servera med. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form. 1Skölj och strimla purjolöken. Tillaga mitt i ugnen, ca 20 minuter
Under tiden blanda Crème fraiche med Sweete Chili Asia, hacka tomater, lök, och champinjonerna, lägga ner allt röran förutom osten, där tar du endasthälften, resten ska strös på innan den ska in i ugnen
Strö över persilja vid serveringen. 12 dl vatten. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör. 1Lägg ner allt i grytan och tillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja. Låt koka i 15–20 minuter tills potatisen är mjuk
Smörj en rymlig långpanna eller ugnsform med olivolja, lägg i färsen och forma den till en limpa. Lägg potatis runt limpan, salta, peppra, lägg på rosmarinkvistar och ringla över olivolja
Koka upp och låt allt bli varmt. Nu ska ni få receptet påen riktigt god gryta med fläskfilé och en massa annat gott, passar perfekt att bjuda på imorgon för att avsluta helgenpå bästa sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.