Vi äter faktiskt inte så ofta en hel köttbit nu mera. Oftast blir det wok med mycket grönsaker. Här i Kuala Lumpur köper man Australienskiskt kött i Village groceries eller Coldstorage, vanliga mataffärer som har det mesta
Jag var riktigt hungrig och satsade på en rejäl ribeye stekt blue med pommes och bearnaisesås. Mina vänner som jobbar i finansdistriktet the City, kan naturligtvis den delen av stan bättre än jag som arbetsmässigt håller till i the West End
Till huvudrätt, ribeye steak med sallad och stekta grönsaker istället för potatis. Igår testade jag och Steve en restaurang i Wandsworth i området "Point Pleasant" vid Themsen
När det gällde huvudrätten så återvände jag till det vanda, ribeye stek, så gott. Pust, nu har jag äntligen gjort allt som jag planerat för dagen och kan sätta mig ner
Ta en New York style bred roll, skär tunna skivor av ribeye steak, stekta skivor av baby bell pepper, några skivor Pepper Jack Cheese, lite sallad och häll på en massa chipotle mayo och ”hey presto” har du en fantastiskt god macka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.