TipsOm du vill ha en magrare sås kan du smaksätta lätt crème fraiche med dragon, salt ochpeppar. Om såsen börjar ”dela sig” tillsätter du lite vatten och fortsätter vispa
Häll på sprit och låt koka in. Finriv lök, vitlök och ingefära i matberedare. Häll i resterande ingredienser och sjud till simmig konsistens, cirka 15 minuter
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, pepparoch salt. grovmald svartpeppar. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, pepparoch salt. grovmald svartpeppar. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Servera med de varma hjortronen, hjortronsorbet, björnbärssorbet ochbjörnbärssås. MonteringLägg chokladkakan på nötbottnen och skär försiktigt i bitar med en varm vass kniv
Städade och donade påochpå kvällen ställde jag mig och bakade två sorters kakor (plus lite fusk med skurna pepparkakor av en färdig deg som blivit över i kylskåpet)
Ibland samverkar saker och ting på ett nästan kusligt vis. Och vad kan man göra goda chokladbollar av. Först fyller jag halva frysen med sockerkaksrester efter ett antal misslyckade försök med att få fram ett recept på den här chokladkakan med cream cheese-fyllning
Värm på svag värme tills allt har smält samman. 1Blanda skumtomtar, smör, socker och vispgrädde i en kastrull. Låt koka på svag värme ca 10 min under omrörning. 1Lyft av kastrullen från spisen och rör ner chokladen. 1Låt stelna och skär sedan i små bitar med en vass och varm kniv
Smaka av med salt, svartpepparoch rödbetorna även med italiensk salladskrydda. Placera grönsakstimbalen i mitten av tallriken och ringla ärtsåsen runt om
salt ochsvartpeppar. Carpaccio på hälleflundra med grönsakstimbal ochsåspå gröna ärtorPortioner. Placera grönsakstimbalen i mitten av tallriken och ringla ärtsåsen runt om
När vattnet precis har börjat sjuda tar du av kastrullen från värmen, sköljer nötterna i kallt vatten och trycker på dem så att den illgröna kärnan hoppar ur det nu vitaktiga och lite hala skalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.