Du får här istället ta del av mitt recept på LCHF-Pepparkakor, lagom till glöggkalasen iadventstid. I kokboken kallar jag kakorna för Kryddkakor, eftersom de är så goda att man kan njuta av dem när som helst på året, inte bara till Jul
Innanservering smular du över ett par pepparkakor och strösslar med lingon. pepparkakor. Portionera ut i små skålar och ställ ini kylen tills det är dags att servera
Till årets första glögg passar en mjuk pepparkaka bra ☺. Vi är redan framme vid första advent. Vispa smör och socker pösigt med en elvisp, tillsätt sedan äggen och vispatill en pösig smet
Man slipper både kavla, trycka, pilleripilla med utstansade kakor som ska plockas upp och läggas över på plåtar innan man ska på allt igen flera gånger tills degklumpen är slut - och ändå får man smarra på pepparkakor
Mixa först ädelosten fyll sedan på med övrigaingredienser och mixatillkrämigkonsistens. Den ingåri startväskan så alla konsulenter har den, du kan också få en
Att äta ädelost på pepparkakor har blivitväldigt populärt och nästan en självklarhet till glögg. Servera i en skål så att var och en själva får ta en klick på pepparkakor
Till en cateringigår gjorde jag bl. Redan första advent i morgon. Ett jätteenkelt och gott tilltuggtill glöggen och så snyggt med granatäppelkärnorna på
Rör ihop rumsvarmt smör tillsammans med socker och sirap så att det blirfluffigt. Rör ihop mjöl, bikarbonat, kryddor och salt i en separat bunke med en gaffel
Jag gillarverkligen ”vanliga” pepparkakor men jag bakar dem inte själv. Att göra degen är väl inga problem men att sedan kavla, försöka flytta de tunna kakorna till plåtarna, grädda utan att bränna kakorna det minsta – nja, det är intemin grej
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.