Receptmånad Recept No 8. Detta recept är ett "gästrecept" av en tjej som jag följer på instagram. Jag gjorde själv en fejkad risifrutti förra julen med keso och Propud men denna tjej har även lagt med kvarg och det blev verkligen så gott och så mycket för så lite sp
Risifrutti. 23 november 2017 @ 20. 50. Jag brukar egentligen göra Risgrynsgröt, då smaksätter jag den såsom mina föräldrar brukar göra, dvs med socker, kanelstång, vaniljsocker och hela citronskal
30 st ungefär. Ingredienser. 200g mjölkchoklad alt mörkchoklad. 200g vitchoklad. 2 dl polkagrisar. Gör så här. Krossa polkagrisarna i en mortel alt hastigt i en mixer
Det lilla barnet inom mig älskar risifrutti men som man alltid fick lära sig hos tandläkaren så innehåller 1 förpackning typ 10 sockerbitar och inte så mycket annat vettigt
I lördags knatade jag förbi Dennis kött med siktet inställt på entrecote eller biff eller nåt sånt, men väl där föll min blick på denna exceptionellt vackra högrev och jag kunde inte motstå den
1 msk typ japansk soja. Under tiden koka savojkål i små bitar, typ 3 dl, i smör och vatten. Bryn typ 25 gram smör och häll över. 1 msk typ japansk soja
Viss mat förknippas som många vet med olika veckodagar. Måndagar vegetariskt, Raggmunkar med fläsk på tisdagar, soppa (ärtsoppa i synnerhet) och/eller pannkaka på torsdagar, kyckling eller tacos på fredagar, kött och pommes på lördagar och många äter pizza på söndagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.