Blåbärspajmedkardemumma. Blåbärspaj är en sån sak. Augusti är en månadsom ger mig blandade känslor. Jag kan känna mig lite sorgsen över att sommaren lider mot sitt slut och att det är en hel evighet till nästa, samtidigtsom jag känner hur hösten lockar medmysigttitta-på-film-väder och matsom känns mer vällagad och somsmakar av naturen
Häll mjölet i en matberedaretillsammansmed strösocker, kardemumma, vaniljsocker och mandel. Blanda blåbären med strösocker och potatismjöl och häll ut en i pajform
Blåbärspajmedkardemumma. Blåbärspaj är en sån sak. Augusti är en månadsom ger mig blandade känslor. Jag kan känna mig lite sorgsen över att sommaren lider mot sitt slut och att det är en hel evighet till nästa, samtidigtsom jag känner hur hösten lockar medmysigttitta-på-film-väder och matsom känns mer vällagad och somsmakar av naturen
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Så varför inte unna sig en bättra variant även omman vill få i sig mindre kolhydrater. Här kommer ett recept på smulpaj där jag gjorde degen på mandelmjöl istället
Krämigblåbärspaj,. Denna pajen tar bara en halvtimme att slänga ihop från start till färdiggräddad, den blev min räddning i helgen när jag skulle bjuda på fika lite hastigt
Det här med att baka glutenfritt är inte det lättaste alla gånger. Blåbärspaj. Den här pajen såg helt misslyckad ut i ugnen, degen liksomsmälte ut och det såg inte klokt ut
Smörj en pajformmedsmör och fördela blåbären över bottnen. Rör ihop vetemjöl, havregryn, salt och smör, strö över blåbären se till så det blir ett jämnt lager
Jag hade många blåbär i frysen och bjöd på en blåbärspajmed ett knäckigt täcke. Smältsmöret. Blanda ihop socker, vetemjöl, havregryn, bakpulver, sirap och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.