Här kommer ett enkelt tips såhär iblåbärstider. Svärmor hade med sig massa härliga blåbär när hon var på besök igår så jag behövde komma på något smarrigt att använda dom till
Blåbär är ett av minafavoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Så varför inte unna sig en bättra variant även om man vill få isigmindre kolhydrater. Här kommer ett recept på smulpaj där jag gjorde degen på mandelmjöl istället
Smält margarinet och tillsättövrigaingredienser. Lägg blåbären i en pajform. Gott och bäst att servera till är en förpackningvispadvaniljvisp, men det går också bra med vaniljglass eller vaniljsås
Krämigblåbärspaj,. Denna pajen tar bara en halvtimme att slänga ihop från start tillfärdiggräddad, den blev minräddningi helgen när jag skulle bjuda på fikalitehastigt
Blåbärspaj. Det här med att baka glutenfritt är inte det lättaste alla gånger. Den här pajen såg helt misslyckad ut i ugnen, degen liksom smälte ut och det såg inte klokt ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.