Pensla bullarna med uppvispat ägg. Tryck till med kavlen och kavla längderna, så att de blir cirka 25 cm breda. Skär 2 cm breda bitar och vira dem runt två fingrar ett par varv och avsluta med ett varv tvärs över och lägg änden under bullen. Lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper, max 12 stycken per plåt
Det här är en liknande kaka men med kakao och vem tackar nej till choklad. Nu håller jag på att packa väskan för två planeringsdagar med jobbet i Piteå
Dessa Havrekyssar påminner mycket om Syltkakor fast med mera havresmak och krispighet. Med dessa godingar passade jag även på att prova den nya sockret Stevia
Ta ut kakan, hyvla nougaten över den varma kakan med hjälp av en osthyvel. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda samtliga torra ingredienser, häll på smör och sirap och blanda väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.