Älskar ni också kladdiga chokladkakor. Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
) Blåbärskladdkakan i ugnen. Färdiggräddad blåbärskladdkaka. Grädda blåbärskladdkakan mitt i ugnen i 175°C i ca 25-30 minuter tills den fått lite färg, men det ska fortfarande dallra i mitten om man skakar pajformen lite lätt. ca 3-4 dl vispgrädde En bit blåbärskladdkaka serverad med vispad grädde
Vispa ägg och strösocker en god stund. Tina blåbären (om dom är frysta), häll dom i en skål tillsammans med vaniljsockret och kör till mos med en stavmixer
Så det fick helt enkelt bli en blåbärskladdkaka med mandelmassa till att lägga in här på bloggen. För att den ska bli alldeles perfekt kladdig så är det viktigt att blåbärskladdkakan får bli riktigt kylskåpskall innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.