Dom här muffinsarna ska till ett hemligt ställe som faktiskt inte drabbats av mina sötsaker än. Det är hur som helst ett grundrecept på muffins som jag gillar väldigt mycket och som jag gör ganska ofta
Dessa muffins bakade jag i somras, när bärtiden var i sitt esse, och det helt enkelt bara var till att gå utanför dörren hos familjen, för att frossa i bärplockning direkt från kvisten
Denna gång var det blåbärsmuffins som sötades enbart med banan och blåbär. Jag har alltid med mig picknickkorg med olika goda saker, som wraps med smaskig fyllning, frallor, muffins och frukt
Hon hade med sig glutenfria blåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. ca 12 muffins. 12 muffinsformar. Dela upp degen i muffinsformarna och grädda i ca 25 minuter. -Mama Skogly ♥ ca 12 muffins. 12 muffinsformar
det här receptet ger väldigt saftiga muffins som håller sig i ett par dagar, tack vare chokladen. lyckades öppna ugnsluckan i helt fel läge, därav lite platta muffins, men det är sånt som händer
Här bjuder jag på härliga saftiga blåbärsmuffins med chokladsmak. Jag har även valt bikarbonat i stället för bakpulver för att muffinsarna ska jäsa fint och för att det är riktigt nyttigt med bikarbonat
Muffins. Fyll stora muffinsformar med smet och grädda i mitten i 30 min. Topping. Koka upp grädden och häll det över den brytna chokladen som ligger i en skål, och rör om till allt är smält
Vanliga muffinsformar går också bra. Fördela degen i groparna i muffinsplåten eller i muffinsformar. Till pynt droppas lite smält choklad över muffinsen och serveras varma eller rumsvarma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.