Hej hej. Idag tänkte jag att vi skulle dra till med en liten efterrätt. Här på bloggen finns det en hel del olika recept på pannacotta och idag ska vi lägga ännu ett recept till listan
Påskdessert. Citronfromage är en fräsch dessert efter en påskmiddag. Lätt att göra i förväg. Här har jag toppat den med jordgubbar, citronmeliss och ett par chokladägg, men alla bär eller bara lite rivet citronskal är också gott
Värm grädden och häll i geléhallonen. Rör om på låg värme till dess geléhallonen lösts upp i grädden. Häll upp i skålar och ställ kallt i minst 4 timmar
Blåbärspannacottatårta med oreobotten. Hur god ser inte denna tårta ut. Jag tycker att den både låter och ser riktigt söt ut så jag måste testa den så fort nästa tillfälle ges
2 gelatinblad. 12 dl blåbär. 11 msk pressad citron. 13 dl grädde. 1blåbär till garneringenBlötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i fem minuter
Servera blåbärspannacotta med färska blåbär, några blad mynta och kaka till. Servera blåbärspannacotta med färska blåbär, några blad mynta och kaka till
2 gelatinblad. 12 dl blåbär. 11 msk pressad citron. 13 dl grädde. 1blåbär till garneringenBlötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i fem minuter
blåbärspannacotta hade jag aldrig testat och då jag har ett bra recept på pannacotta som säkerligen skulle fungera utmärkt smaksatt med blåbär slog jag slag i saken och testade
Blåbärspannacotta ca 10 port. Blåbärspannacotta ca 10 port. Lördagsgodis i ett litet glas. Så var det lördag igen, då brukar jag dela med mig av ett recept på något litet sött och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.