Sofias små galaxer, som snart ska fyllas med choklad och därefter brynt smörkola medkokos. Det var första gången jag kom i kontakt med temperering och gjutning av choklad
Ägg, brynt smör, Påsk, sill. Sommardessert med jordgubbar, kokosoch passionsfrukt. Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det brynta smöret
Här kommer en enkel, god och väldigt smakrik vardagsrätt med lite asiatiska influenser. Blandningen limeochkokos är himla god och fräsch och får smaklökarna att dansa
Jag stod för efterrätterna och gjorde en nyttig blåbärspajoch "kokos & lime proteinbollar". Blåbärspajen är samma recept som min Jordgubbs- och rabarber smulpaj, men jag använde blåbär istället för jordgubbar och rabarber (den var inte så svår att lista ut, ha ha)
Skala en vitlöksklyfta och lägg med i koket. Börja med purén. Ringla runt lite brynt smör och njut. Brynt smör som blir så där nötigt gott ymmie, yummie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.