100 g smör. 1100 g vit choklad. 12 ägg. 12 dl socker. 12 tsk vaniljsocker. 12 1/2 dl vetemjöl. 1ev. skal från en limeBlanda ägg, vaniljsocker och socker
Grädda blåbärskladdkakan mitt i ugnen i 175°C i ca 25-30 minuter tills den fått lite färg, men det ska fortfarande dallra i mitten om man skakar pajformen lite lätt
Postat av Elin torsdag 10/03 2016 kl. 10. 39 Kommentera. TBT – pajreceptet som ständigt efterfrågas. Kikar man i bloggstatistiken så är det här receptet ständigt googlat
) Blåbärskladdkakan i ugnen. Färdiggräddad blåbärskladdkaka. Grädda blåbärskladdkakan mitt i ugnen i 175°C i ca 25-30 minuter tills den fått lite färg, men det ska fortfarande dallra i mitten om man skakar pajformen lite lätt. ca 3-4 dl vispgrädde En bit blåbärskladdkaka serverad med vispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.