Fisken serverades med färskpotatis, en enkel bladsallad samt en gräddig kallromsås. Fyll sedan buken på fisken med skivor av citron, lök samt dillvippor
Skär sedan potatisarna i halvor eller kvartar, beroende på storlek. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Därför har Trollet sett till att det blir lite ordning på det hela. Förra helgen gjorde hon snickers och hon tyckte att jag skulle lägga ut en bild på bloggen
jag kan tyvärr inte ge dej några exakta mått då allt är på en höft och efter tycke och smak. När vi gjorde kallromsås till den panerade fisken för första gången och jag tog sonen till hjälp med avsmakningen ville jag ha mer citron i för smakens skull men fick då veta att det blir för mycket sur smak, istället skulle jag riva citronskal och ha i
Precis innan servering, lägg på ca en msk laxröra på varje crostini och toppa med gräslök. Blanda samman det varmrökta laxköttet med färskost, majonnäs, pepparrot och smaka upp med peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.