Har ni några bra tipspå snabba luncher. Jag har "turen" att ha ett väldigt flexibelt jobb och jag har lagt mitt schema så att jag kan åka hem på mina luncher i och med att vi måste hem och gå ut med hundarna
När vi var i Småland grillade vi varje kväll till middag. Att göra potatisgratäng från grunden tar ganska lång tid och när vi var på landet hade vi inte en massa kökutrustning
14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Jag kryddade med flingsalt och så lite riven ost på toppen. Funderade hit och dit beträffande dagens middag och det enda jag visste var att vi skulle äta helstekt fläskytterfilé
Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv
Inte bara för att den är så himla enkel att laga utan för alla goda smaker den bjuderpå. Vänd i tonfisken försiktigt utan att smula till den för mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.