Forma till limpor och lägg dem på en pappersklädd långpanna. 5 msk brödkrydda 2 kg rågsikt (1 påse) 4 limporSmält smöret i en kastrull, häll i vätskan och värm till fingervarmt. 1Ta upp degen på mjölat underlag och dela den i fyra delar. 1Grädda limporna på 200 grader i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter
På väg till jobbet drar jag in doften från Pågens bageri, i stadsdelen Högsbo, i mina näsborrar. Eller något annat gott med kanel men just bullar är det något förföriskt över, och faktiskt ett av de få bakverk jag kan tänka mig att äta på morgonen
Låt dem torka av på en ren kökshandduk. Lägg över dem på plåten med bakplåtspapper och pensla med uppvispad äggvita och strö över valfria frön (kanel & russinbagels ska bara penslas med äggvita, alltså inga frön)
Därför har Trollet sett till att det blir lite ordning på det hela. Förra helgen gjorde hon snickers och hon tyckte att jag skulle lägga ut en bild på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.