Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
TweetE-postSkriv utWhatsAppDela på TumblrGillaGilla Laddar. Mandelkubbar är något som jag alltid älskat och köpt färdiga på påse (”Hägges” var de absolut godaste), men nu skulle jag ju skämmas om jag köpte dem…måste ju prova själv
De här kokosrutorna är ett bakverk utan speciellt mycket energi - det består färmst av äggvita. Jag gjorde dock om receptet lite, och ni ser resultatet nedan
E-postTelegramGillaGilla Laddar. Krossa hallonen lite lätt om du använder frysta (enklast att banka på påsen lite) och rör ner dem – smaka sedan av om det är lagom sött, ta annars lite mer florsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.