Doppa tillsist biskvierna i den vitachokladenoch låt stelna. Dela smöret i små kuber och blanda tillsammans med övriga ingredienser, hallon, vaniljsocker, florsocker ochcitronsaft
Mandel- och ägglikörtårta medvitchokladochcitronKladdigaste, smarrigaste påsktårtan. Mendelbottnar som fylls med ägglikörsmörkräm och toppas medvitchokladoch maränger
Vispa äggvitorna till vitt skum. Ta sedan fram dem och doppa dem i dem smälta chokladen. Princessbiskvier, 30 st. 2 äggvitor eko. Klicka på smörkrämen på kakorna och frys dem i ca 30 minuter. Garnering 250 g vitchoklad. 2 äggvitor eko. 250 g vitchoklad
Smaksätt med limesaft ochcitronsaft. Rita cirklar med hjälp av ett glas och en blyertspenna. Till citron-/limebiskvier provade jag vitchoklad men det passade inte
Jag fyllde de ena med ultimate chocolate frostingsom du hittar recept på här,de andra med samma fyllning fast jagtog bort kakaon och la till lite florsockeroch lite citronarom
Gjord medvitchokladoch lite citron blir den helt oemotståndlig. Sedan får portionsskålarna stå, fyllda med créme brulée, i ett vattenbad i ugnen och bli klar
Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen. Ta ut plåten ur ugnen och dra bort bakplåtspappret medbiskvierna på
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronochvitchokladoch det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronochvitchokladoch det blev jättegott
Mina är smaksatta medcitronoch har fått smält choklad ringlat över sig. Forma topparna med sked och handen, pressa ihop dem lite (finns risk att de trillar isär annars) och lägg på plåten
Recept på sylten, Blåbärssylt med lime, hittar Ni här. Vi rullade ut degen, bredde ut lite av sommarens blåbärssylt på, rev 50 g vitchokladoch skal av en liten citron över och rullade ihop innan vi skar 22 skivor som lades i formar. Jäste fick de göra i ca 30 minuter innan de penslades med ett uppvispat ägg och gräddades i 180 grader i ca 12 minuter. 50 g vitchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.