Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och äggulor vitt och fluffigt med elvisp eller köksmaskin. Riv mandelmassan på rivjärn och blanda ner socker och äggvita
Dela med vass kniv kakan i små bitar, ibland funkar det bättre om man har en varm kniv. I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter
Bred ut smeten på bottnarna med en kniv för att få den spetsiga formen. Blanda mandelmassa och socker i en mixer och ha i lite av äggvitan itaget tills det blir en krämig smet
Jag river alltid mandelmassan och blandar den med lite grädde. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra i mixer om man vill ha den lite fastare och mindre kornig
Doppa tillsist biskvierna i den vita chokladen och låt stelna. Dela smöret i små kuber och blanda tillsammans med övriga ingredienser, hallon, vaniljsocker, florsocker och citronsaft
Toppa kakorna med kolasås om det är den fyllningen du vill ha. Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning
Vispa smöret vitt och poröst, helst med elvisp. Mandelmassa och socker blandas till en vit massa. Till Noahs kalas bakade jag biskvier som ju är ett riktigt mumsigt bakverk
Temperera chokladen (smält hälften, hacka den andra halvan fint och blanda tillsammans med smälta chokladen tills allt smält) och doppa biskvierna i den
Biskvier är alltid ett säkert kort. 200 g Mandelmassaca 2 ÄggvitorFyllning. 1 brk med dulcheChoklad att doppa iKör ingredienserna till botten i en mixer, klicka eller spritsa ut smeten, grädda i 190 grader tills de fått gyllene färg. 1 brk med dulche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.