Grädda biskvibottnarna tills det är gyllene i cirka 13 minuter. I senaste programmet av Hela Sverige bakar så gjorde de chokladbiskvier, självklart måste jag testa detta
Bred sedan tryffeln toppigt på biskvibottnarna. Jag måste bara fresta er med en riktig godbit. När jag var hemma hos familjen över nyår gjorde jag och min syster dessa vita chokladbiskvier fyllda med vit chokladtryffel
Biskvibottnar. Receptet ger ca 20-25 biskvier. Observera att du till bottnarna endast ska använda äggvitan och till fyllningen använder äggulan - det blir alltså sammanlagt ett ägg för en sats
När vi går på café väljer Ludvig alltid biskvi, med inga som helst undantag. Det är hans absolut favoritkaka alla kategorier, snäppet efter ligger kladdkaka
Det blev en lång paus här på bloggen. Orsaken stavas magsjuka, två tredjedelar av familjen slogs ut i slutet av förra veckan och först nu är alla på jobbet och förskolan igen
BiskvibottnarBlanda mandelmassa och socker. MonteringStryk biskvibottnarna med smörkräm. SmörkrämVärm socker och äggvita i ett vattenbad under omrörning tills smeten nått 60 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.