Tillsätt 1 ägg och 2 pressade vitlöksklyftor. Tillsätt därefter 1 tsk torkad basilika, 0,5 msk senap, 0,5 dl riven parmesanost, 2 msk tomatpuré och 1,5 dl matlagningsgrädde. Forma till bullar och stek i 2 msk olja. Stek i 2 msk margarin. Blanda väl och forma bullar som steks i 2 msk smör. Vitlöksdoftande köttbullarBlanda 500 g nötfärs med 2 pressade vitlöksklyftor, 2 msk potatismjöl, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Forma till bullar och stek i 2 msk smör. 2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk tomatpuré. 2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk potatismjöl
Sätt ugnen på 200 grader. 250 g Frias smördeg. Tag fram smördegen ur frysen och lägg i rumstemperatur ca 1 1/2 – 2 timmar. Kavla ut till 2-3 mm tjock. 1/2-1 pressad vitlöksklyfta. Fyllning 2. 1/2 dl Fin skagenröra. Vi gjorde hälften med fyllning 1 och hälften med fyllning 2. 2 timmar Kavla ut till. 2-3 mm tjock. 1/2-1 pressad vitlöksklyfta. 1/2 dl Fin skagenröra
Dessa köttbullar innehåller två olika lökar samt att såsen innehåller tre olika sorters lök. 2 vitlöksklyftor, krossade. 2 msk ströbröd. 2 msk torkad basilika. 2 vitlöksklyftor, krossade. 2 paket tomatkross á 500 gram per styck. 2 msk torkad basilika. 2 vitlöksklyftor, krossade. 2 msk ströbröd. 2 msk torkad basilika. 2 paket tomatkross á
Det finns massor med olika i frysdisken. 500 g fryst grönsaksblandning broccoli/blomkål500 g fryst brysselkål2 dl matgrädde2 + 4 ägg150 g lagrad prästost1 msk Dijonsenap1 + 1 tsk kryddblandning California Fancy Blend från The Spice Tree (paprika, tomat, vitlök, purjolök, persilja, salt, socker, dragon, peppar)vitlökssaltvitpeppar1 - 2 paket baconFörväll hastigt de frysta grönsakerna i saltat, kokande vatten några minuter. Vispa ihop 2 av äggen med grädde, grovriven ost, senap och 1 tsk av kryddblandningen, samt lite vitlökssalt och vitpeppar från kvarn. Grädda i ugnen på 225 graders ugnsvärme, ca 15 - 20 minuter, tills äggen stelnat och gratängen fått fin färg. 2 dl matgrädde. 2 + 4 ägg
Lägg på plåt och baka i ugn 200 grader ca 15-20 minuter tills de har fått fin färg. Baka i ugn 200 grader i 15 minuter. Baka i ugn 200 grader i 15 minuter. Rosta potatisen i ugn 200 grader i ca 15 till 20 minuter. Lägg i en ugnsfast form tillsammans med övriga ingredienser och baka i ugn 200 grader i ca 15 minuter. Stekt salsiccaTa ut köttet ur korvskinnen och stek det i stekpanna eller i ugn 200 grader i en ugnsfast form
Pajer med samma enkla grundrecept men med olika goda fyllningar är enkelt att förbereda, pajarna går utmärkt att äta antingen varma eller rumstempererade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.