Börjar med denna så ska jag försöka få till lite från Lidingöloppet och Gabriels kalas bland annat. Det händer inte så mycket här på bloggen för tillfället
Så om jag gör lite goda flingor/musli så har jag lite fler alternativ till frukost. 3 msk kokosfett (låt det smälta till flytande konsistens) ev 1 msk ekologisk kallrörd honung (kan uteslutas). Rosta allt på 150 grader i ca 20-30 minuter (beroende på ugn, se till så det inte blir för bränt
Hacka löken, salta lätt och stek tills den fått färg, lägg i gryta. Har man samvete att betala för ett billigt konventionellt odlat kålhuvud när det finns ekologiskt odlade dito bredvid att välja
Och väldigt nyttigt att ta tillvara på det som finns i kylskåpet även om det inte är mycket så kan man koka ihop den mest goda och prisvärda gryta som också räcker till många
Jag brukar försöka vara duktig och riva det sista av osten och lägga i frysen, så till den här typen av rätter blir det en blandning av de ostar som finns i burken i frysen
Till huvudrätt på nyårsafton är det mest klassiska att servera kött med sås och potatis. En bra idé är att köpa en lammstek som tillagas i ugnen och som sedan kan skäras upp och serveras till många
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.