Soppa med brynt vitkål och lök. Har man samvete att betala för ett billigt konventionellt odlat kålhuvud när det finns ekologiskt odlade dito bredvid att välja
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
Det är min standardgrej att beställa när det vankas Thaikiosk eller restaurang och jag måste säga att det känns helt awesome att kunna laga den minst lika god själv hemma, och dessutom på ungefär samma tid
Vill du att gratängen ska räcka till fler serverar du potatis och kanske någon vegetarisk korv till. Innehållsrik, lite lyxig och väldigt god är den här vegogratängen, som består både av färska och frysta grönsaker
Det är lite ”lättare” och när det är varmt ute så vill man inte alltid äta varm mat. Man kan enkelt göra goda vegetariska wraps med rostade kikärtor (som är sååå gott
Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Vad passar bättre än en god ochvärmande soppa dessa ruggiga novemberdagar. Den här soppan är en gammal favorit hos oss, den är så enkel att göra och smakar underbart gott
För något år sedan slog ”meat free monday” igenom och fler och fler valde att åtminstone en dag i veckan byta ut det animaliska proteinet mot vegetariska alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.