En längre tid har jag grunnat på att försöka laga någon klassisk vietnamesisk rätt, jag har en svaghet för asiatisk mat och prövar gärna nya recept när jag kan
Här ska ni få se beviset på att form ingen betydelse har. Denna bild fick jag av Kaija en läsare och bakare, detta är receptet Kransbröden ur Baka matbröd med LCHF x 3 = två fina limpor
Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Receptet är för 2 personer. 50 g smör (kan ha tagit lite mer för att få till rätt konsistens på den gryniga massan)
Ja, jag har i alla fall gett det ett försök. Jag vill laga seitan, har du några tips. Du gör en deg av seitanmjöl, vätska och någon valfri smaksättning som du sen ugnssteker eller kokar för att den ska få en fast konsistens
Jag har ytterligare dekorerat med rosetter som ni ser på bilden. Vi hade ju baby shower till min svägerska för ett tag sedan- och här kommer ”receptet” på blöjtårtan som jag gjorde till henne
Och att det inte regnar på för många studentmössor och avslutningskransar. Och inte när jag har fest. Alla små tjejer som fått håret lockat, som förstörs i regnet
Sara hade i sin tur härmat PT by Emma, en för mig ny blogg. Jag passade på att testa att göra en ägglatte som jag aldrig har hört talas om tidigare men råkade snubbla över inne hos Träningsglädje tidigare idag och då kände att jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.