Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingarmed smak av lime, ingefära och chili. Nu tar du ut kycklingvingarna och lägger på ett fint fat och sedan häller du lagen över de hotta vingarna och sedan är det bara att börja mumsa
Servera vingarna direkt med såsen att dippa i. Låt gärna alla få varsin liten dippskål med sås. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 5 16 kycklingvingar. 2 hackade röda chili med kärnor
Dagen till ära bjuder jag på panerade kycklingvingarmed ranchsmak. Idag är det torsdag och det har varit en ganska hektisk vecka, så här med betygssättning och sommarfester
Servera vingarna direkt med såsen att dippa i. Låt gärna alla få varsin liten dippskål med sås. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 69 16 kycklingvingar. 2 hackade röda chili med kärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.