Vispa crèmefraichenmed en elvisp ochlägg sedan över crèmefraichen i en spritspåse. Knäck äggen i en bunke och slå sönder dem, tillsätt mjölken och Västerbottensosten (spara lite ost att toppa med)
Blanda creme fraichemed dijonsenap, torkad dragon, salt och peppar. purple sprouting broccoli), en ljuvlig kräm med smak av dijonsenap och dragon, pocheratägg, hyvlad parmesan och lite gräsig olivolja
Ta upp äggen försiktigt med hålslev ochlägg i iskallt vatten eller på hushållspapper. Så snart första ägget gått i så är det bara att fortsätta med resterande tre
Ingredienser Hollandaisesås 300 g smör 3 äggulor 1 citron 1 tsk vitvinsvinäger grädde salt och peppar Lutfisk 300 g urvattnad lutfisk Pocheratägg 6 ägg 4 msk ättika salt Potatis och ärtor 120 g potatis 200 g frysta ärtor 1 salladslök smör till stekning dill till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.