Lättfixat och älskat av alla. Men alla rätter går ju att förfina och i fredags valde Tioåringen att varva största gratängformen med nachochips, kycklingfärs och riven ost
Födelsedagen firades lite i förväg i söndags då jag bjöd en kär vän på denna grymt goda kaka. en sockerkaka smaksatt med mitt favorit-Earl Grey (från Pekoe, du hittar det här) och toppad med härligt sötsyrlig citronfrosting
Födelsedagsgrisen gav godkänt vilket ju så klart var huvudsaken. Kalas med farmor, farfar och mormor kräver ju tårta och sonen tyckte att jag skulle göra någon god
Dagen har börjat med sång och ytterligare några superfina presenter på sängen, men eftersom familjen var här och firade min födelsedag igår blir det antagligen inte mycket mer firande idag
Salta, peppra och stek tills fin stekyta. Vänd ner salladslöken och spenaten. 1 Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna. 2 Tillsätt zucchini, vitlök och sambal. Häll i crème fraiche och låt småputtra 5 min. 3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.