Oj, sorry - det här blev ett ovanligt långt peppintro till receptet. -). olika sorters sallad, rädisor, morot och rödkål som jag använt här)1 gul paprika i bitar10 körsbärstomater i halvor1 gurka i bitar2 röda knipplökar i skivor2 avokado i bitar1 paket sugarsnaps eller sockerärtor10 kokta och kalla färskpotatisar i skivor (behåll gärna skalet på)6 hårdkokta och kalla ägg i klyftor2 paket halloumi, skivade - stekta i olivolja och sedan skurna i bitar2 burkar tonfisk i vatten eller olja, finfördelatEv dressing och/eller salt och peppar - efter egen smakTa fram och förbered alla ingredienser
I denna variant hade jag även i lite rödkål både för smakens- och ögats skull. Den klassiska 7-dagars salladen eller veckosallad som många också kallar den är inget en tröttnar på trots att den gjorts otaliga gånger här hemma. 3-4 st morötter. Skriv utFacebookTwitter 3-4 st morötter
Tomat- och mangosallad. Salladen på påskbuffén var en gul och färggrann skapelse. Men den passar naturligtvis, trots sin färg, när som helst under året
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar med citronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.