Bifteki, en färsbiff från Grekland som precis vår pannbiff finns i olika kryddningar. I Grekland görs bifteki på lammfärs men nörfärs går givetvis lika bra
1 pkt Bifteki Kryddmix. Blanda samman kryddmix och vatten i en bunke. Låt det svälla ett par minuter. Blanda i köttfärsen och arbeta den smidig tillsammans med kryddblandningen
En väldigt god variant av färsbiffar. Om du är osäker på din kryddning kan du steka en liten provbit och smaka (om du inte vill smaka på den råa smeten)Serverades med ris, tzatziki och grönsaker En väldigt god variant av färsbiffar
Mmm säger jag bara. detta brödet var helt ljuvligt. Hade svårt att sluta äta faktiskt. Detta receptet rekommenderar jag er verkligen att prova =) Receptet kommer ifrån Matklubben
Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.