Skär avokado, mango och gurka i bitar. Ringla över dressingen och strö på sesamfröna. 2 Varva salladsbladen med alla grönsaker på ett fat och toppa med räkorna
Garnera med strimlad salladslök, limeklyftor, ärtskott och de rostade sesamfröna. Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till dressingen i en skål så att den är färdig
Något som är otroligt gott, fräscht och smakrikt är en asiatisk biffsallad. Slå på dressingen och toppa med det strimlade biffköttet och smörstekta champinjonerna
Över till denna biffsalladen. Men när jag nu väl äter kött - då vill jag att det ska vara så smakfullt som möjligt, och aldrig, aldrig, aldrig mer än medium stekt - hellre mer mot rare
Blanda ihop dressingen och montera salladen. Biffsalladmed rostad paprika och dijondressing1 portca 100 g flankstek (eller annant nötkött)0,5 rostad paprika1 avocadospenatgurkatomatDressing. 1 msk balsamvinäger1 msk olivolja1 tsk fransk senapen nypa socker eller sötningsmedelsaltoch pepparStek köttet i smör, salta och peppra
Toppa allt med hackade cashewnötter och hackad koriander. Späd med mer vatten om det behövs. Rör ihop risvinäger, socker, soja, risvin, sweetchili och sesamolja i en skål
sallad500 g ryggbiff, i skivor (välmarmorerad) 250 g glasnudlar 1 gurka 1 morot 10 cm rättika 1 dl sockerärtor 70 g babyspenat 100 g jordnötter 3 salladslökar 1 kruka koriander 1 kruka mynta smör och neutral olja, att steka i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.