Blanda ihop allt och forma till små biffar. Ha ner i bunken medlinserna. Slå av vattnet på rödbetorna och blanda med majsen, smulad fetaost och kryddor
Dessa biffarna, medlinseroch quinoa, var verkligen supergoda. Jag har i och för sig svårt att tro att det skulle göra någon större skillnad, men nästa gång jag gör dessa biffar ska jag ändå testa att ha i ytterligare ett ägg för att se om konsistensen blir bättre, för biffarna var så goda så att jag vill göra dem fler gånger
Jag hade lite paprika som behövde tas hand om så den och lite lök och majs fick hänga med. Jag kan tänka mig lägga med både zucchini, squash och eller en riktigt god svamp
Kanske blandade örter eller en starkare variant med chili och rökt paprikapulver. Vi åt ärtbiffarna i libabröd med råkostsallad (färdig coleslawbas som jag blandat med färsk persilja, pressad citron och lite salt) och en dressing på mango chutney och naturell yoghurt
När svampen har mjuknat, häll bort överflödigt vatten, tillsätt olja eller flytande margarin, paprikaoch lök och stek en stund tills allt mjuknat något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.