Här steks enkla färsbiffar som jag lindatini bacon i ugnen tillsammans med en tomatsås. Att steka i ugnen är tacksamt, både för själva matlagningsprocessen och undanstädningen som följer efter den
Tur att jag själv inte åldras. Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienska köttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Forma jämnstora biffar. Hallå alla julfirare. Ta upp biffarna och gör ren pannan. Nu är man hemma efter en skön semester, och efter en jul med kanske lite för mycket av det goda är det dax att kickaigång med litepropoints beräknade maträtter igen va
Ta upp biffarna och gör ren pannan. Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Blanda grädde och tomater i stekpannan, lägg ibiffarna
Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödigtidi köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.