Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Strimla lövbiffen och fräs den tillsammans med löken och vitlöken tills det fått lite färg. 600-700 gram lövbiff i strimlor. Receptet kommer från camillak 600-700 gram lövbiff i strimlor
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris
Jamen, vilken tur att jag har ett tips till er en tisdag som denna då - Biff Stoganoff. 500 gram grytbitar, eller annat nötkött. 500 gram grytbitar, eller annat nötkött
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Smält smöret i stekpannan, lägg i baconet och bryn det lätt så att fettet smälter ur. Fortsätt att hastigt bryna löken och köttstrimlorna i två–tre omgångar i baconfettet i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.