Biff Rydberg med pepparrotscrème
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g oxfilé
  • 4 gula lökar
  • 1 kg färskpotatis, små
  • 4 msk smör
  • salt och peppar
  • 3 dl créme fraiche
  • 5 cm pepparrot
  • salt
  • 18 körsbärstomater
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk strösocker
  • 1 kruka krispsallad
  • 6 äggulor, råa
  • persilja
  • 700 g oxfilé 4 gula lökar 1 kg färskpotatis, små 4 msk smör salt och peppar
  • Pepparrotscrème3 dl créme fraiche 5 cm pepparrot salt
  • Sockerbakade tomater18 körsbärstomater 3 msk olivolja salt 1 tsk strösocker 1 kruka krispsallad
  • Till servering6 äggulor, råa persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.